X
Menu
X

Profile de trecere

Profilele Impresor Basic permit o finisare estetica a diverselor tipuri de suprafete de pardoseli, chiar si clientilor cu cerintele cele mai mari.

Din aceasta grupa fac parte si profilele de fixare a marginilor mochetelor sau imbinarea a doua tipuri diverse ale acestora. Impresor Basic reprezinta o forma complet noua a profilelor, imbinata cu o calitate imbunatatita a adezivului. Profilele Impresor Basic sunt disponibile în lungimile: 100 cm si 90 cm.

Model 1

Model 2 

Model 3 

Model 4 

Model 5 

Model 6 

Model 7 

Model 8 

PROFILE DE TRECERE IMPRESOR

Profilele de finisare pentru parchetul laminat si parchetul din lemn, reprezinta o gama larga de profile care permit finisarea estetica a diverselor suprafete de pardoseli.

Aceste profile sunt ideale pentru locurile unde vrem sa mascam rosturile de dilatare sau sa cream o trecere lina intre suprafetele cu diferente de nivel si sa pastram un aspect estetic al treptelor. Oferta cuprinde atat profile care pot fi montate in timpul asezarii parchetului laminat, precum si profile care pot fi montate pe suprafata finisata. Oferta bogata de culori permite o ajustare perfecta a profilelor din aluminiu la pardoselile in culori la moda.

Profilele Impresor sunt disponibile in dimensiunile: 93cm și 180cm.

 

Model 1 

Model 2 

Model 3 

Model 4 

Model 5 

Model 6 

Model 7 

Model 8 

Model 9